Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger
Industrikomponenter A/S registrerer dit navn, adresse samt faktura i kundekartoteket ved køb. Oplysningerne vidergives ikke, men Industrikomponenter A/S opbevarer registreringen i fem år.
Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Det kan være til nytte i forbindelse med leveringsproblemer og andre uforudsete hændelser. Dit telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at kunne komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som er din garanti for, at du har bestilt varen.

I forbindelse med dit køb i www.industrikomponenter.dk shoppen bliver dit navn, adresse og email registreret.

Cookies
Når der lægges varer i indkøbskurven, bruger systemet cookie i forbindelse med sessionen, men kun i den tid du befinder dig på siden. Der gemmes ingen oplysninger omkring den maskine der handles fra, og når browser lukkes, bliver alle oplysninger på din maskine slettet.

Logstatistik
Der bruges logstatistik på Industrikomponenter-shoppen for statistisk brug.

Bestilling
Alle priser er ekl. 25% MOMS, i parentes inkl. MOMS, og incl. alle afgifter, told m.m. gældende for Danmark.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Vi tager forbehold for MOMS- og afgiftsændringer samt ændringer i udgifter til transport.
Du vil altid blive orienterede om sådanne ændringer før endelig ordre afvikling.

Betaling
Betaling er via en bankoverførsel.

Forsendelse og Levering
Generelt, sker levering normalt inden for otte (8) dage. Er leveringstiden udover det nævnte vil du få besked via e-mail.

Varen leveres ved post, eller De kan vælge selv at afhente varerne hos Industrikomponenter i Ballerup. Hvis du ifm. købet angiver mailadresse eller mobiltelefonnummer, får du en advisering via email eller sms, når din forsendelse er klar.

Transportskader
Når du modtager varen, skal du inden for rimelig tid undersøge, om den er beskadiget. Er varen transportskadet, skal du give Post Danmark den med retur, og vi ombytter den uden udgift for dig. Du kan melde eventuelle transportskader på telefon 5672 0000, eller maile på info@industrikomponenter.dk

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde formularen, som du finder på forsiden af webshoppen eller på anden utvetydig måde oplyse Industrikomponenter A/S om at du vil fortryde dit køb. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.

Varen skal ifølge loven returneres i samme stand som den modtages og i originalemballage.

Du må altså gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vi opfordrer på det kraftigste til, at varen returneres i originalemballage.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. eller give fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale.

Returnerede varer sendes til Industrikomponenter A/S, Energivej 33, 2750 Ballerup

For at sikre, at pengene sendes retur til den rette kunde, bedes du venligst oplyse kunde- eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen.

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Industrikomponenter A/S har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Industrikomponenter A/S kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse. Emballagen skal også være intakt ved returnering ellers vil der blive fratrukket for ny emballering.

Reklamationsret
Følger de til enhver tid gældende bestemmelser i købeloven.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
Industrikomponenter A/S, Energivej 33, 2750 Ballerup

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
Kunde- og/eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under).

Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, vil vi i de tilfælde, hvor vi selv bliver krediteret fra vores grossist, være nødsaget til, at tage et administrationsgebyr på optil 1000 DKK. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

Reklamationsbehandling
Er en vare forsinket, eller har varen fejl, kan du henvende dig på nedenstående adresse eller telefon 5672 0000.

Klager over fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen, eller burde have opdaget fejlen, ved almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen, ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil, enten når du taster dine kundeoplysninger, i forbindelse med dit køb, eller på siden med nyheder (link til venstre på siden).

Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum – du kan altid blive frameldt – samme sted som du har tilmeldt dig.